Anne Bolster

projectmanager | #JAN

Werkvelden #onderwijs #overheid #sport-cultuur
Diensten #huisvestingsadvies #projectmanagement #haalbaarheidsstudie

Ik vind het belangrijk dat we samen met de opdrachtgever de juiste dingen doen, de gebruiker centraal stellen en toekomstgerichte huisvesting realiseren waarbij er oog is voor de omgeving om ons heen.

Bij abcnova geven we ruimte aan talent. Anne pakt die uitdaging met twee handen aan. Haar positieve houding en gedrevenheid werken aanstekelijk. Hiermee krijgt ze mensen in beweging en zorgt ze ervoor dat doelen behaald worden. Anne houdt zich bezig met projectmanagement en strategische vraagstukken over vastgoed.

Met haar creativiteit vertaalt ze eenvoudig primaire onderwijsprocessen naar huisvesting voor hogescholen, zoals Windesheim en de Hanzehogeschool. Anne houdt zich ook bezig met het herbestemmen van leegkomende schoollocaties en accommodatiebeleid voor de gemeente Texel en diverse huisvestingsvraagstukken van de Nationale Politie. Naast haar projecten denkt ze mee over marketing en communicatie voor abcnova en is vertegenwoordiger van Jong abcnova.

Anne studeerde Vastgoed en Makelaardij aan de Hanzehogeschool. Met haar scriptie over onderwijsvastgoed in de Provincie Groningen won ze de Corenet Student Award 2016 en daarmee werd ze vereeuwigd op de Walk of Fame van de Hanzehogeschool. Naast haar werk als projectmanager is ze actief bij de Kennis en innovatiedivisie van de Jongeren Commerciële Club Groningen.

Anne Bolster
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.