Anne Bolster

projectmanager

Werkvelden #onderwijs #overheid #sport-cultuur
Diensten #huisvestingsadvies #projectmanagement #haalbaarheidsstudie

Ik vind het belangrijk dat we samen met de opdrachtgever de juiste dingen doen, de gebruiker centraal stellen en toekomstgerichte huisvesting realiseren waarbij er oog is voor de omgeving om ons heen.

Anne haar positieve houding en gedrevenheid werken aanstekelijk. Hiermee krijgt ze mensen in beweging en zorgt ze ervoor dat doelen behaald worden. In de afgelopen jaren heeft Anne zich bezig gehouden met projectmanagement en strategische vraagstukken over vastgoed. Een goede combinatie waardoor Anne eenvoudig speerpunten of doelstellingen naar concrete en uitvoerbare plannen vertaalt. Hierin heeft ze het einddoel altijd op haar netvlies.

Ze beschikt over veel ervaring in het onderzoek doen naar de haalbaarheid van complexe projecten, waarbij samenwerking en synergie centraal staan. Voorbeelden hiervan zijn projecten als het Werelderfgoedcentrum Waddenzee, Drents Museum en de renovatie van Zernikeplein 7 voor de Hanzehogeschool. Anne is creatief en altijd op zoek naar oplossingen buiten de gebaande paden om zo onderscheidend vermogen te creëren. Met haar creativiteit weet ze problemen om te zetten in kansen en ontstaat er automatisch een positieve sfeer. Anne houdt zich ook bezig met het herbestemmen van leegkomende schoollocaties voor de gemeente Texel.

Naast haar projecten denkt ze mee over marketing en communicatie voor abcnova en is ze voorzitter van de Kennis en Innovatiedivisie van de Jongeren Commerciële Club Groningen.

Anne Bolster
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.