Arjen Timmerman

projectmanager | #JAN

Diensten #projectmanagement #due-diligence

Ik probeer elke dag nét dat beetje extra toe te voegen. Een groot inlevingsvermogen is volgens mij de beste manier om de belangen van opdrachtgevers scherp te krijgen en hen volledig te ontzorgen. Door mijn oplossingsgerichte aanpak te combineren met mijn werkervaring in de aannemerij en de architectuur, leg ik gemakkelijk verbindingen en kan ik snel oplossingen aandragen.

Woonzorgprojecten is waar Arjen enthousiast van wordt. Hij is betrokken bij de Gastenhuizen door heel Nederland en De Hoofdstad in Amsterdam. Voor beide opdrachtgevers wil hij de essentie van de zorg voor 100% begrijpen om zo extra kwaliteit en comfort toe te kunnen voegen. In zijn vrije tijd is Arjen ambassadeur en adviseur voor de Gebouwen Stichting Toegankelijk Zwolle.

Na zijn MTS-diploma volgde zijn HTS-diploma en daar voegt hij binnenkort Bouwmanagement aan het Hoger Technisch Instituut in Amsterdam aan toe. Dan wil Arjen binnen abcnova ook graag de stap maken naar projectmanager.

Arjen Timmerman
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.