Jeroen Bosveld

projectmanager | #JAN

Speciale expertise #duurzaamheid
Werkvelden #sport-cultuur #overheid #vastgoedgebruikers
Diensten #huisvestingsadvies #risicomanagement-en-planning #procesmanagement #tendermanagement

De extra tijd en energie die in de voorbereiding wordt gestoken wordt dubbel en dwars terugverdiend in de uitvoering.

Jeroen is altijd op zoek naar een efficiënte en gestructureerde samenwerking, waarbij een omgeving wordt gecreëerd waar creativiteit en transparantie centraal staat. Door eerst vooral informatie te vergaren, kan er vervolgens een goede analyse worden gedaan, die leidt tot een gedragen resultaat van de betrokken partijen. De extra tijd en energie die in de voorbereiding wordt gestoken wordt dubbel en dwars terugverdiend in de uitvoering.

Jeroen beschikt over oog voor detail vanuit zijn Bouwkunde opleiding, dat hij combineert met een strategisch perspectief vanuit zijn opleiding Planologie. Deze werkwijze en vaardigheden past hij toe in initiatief- en definitiefase van verschillende bouwprojecten. Daarnaast heeft Jeroen een groen hart, waardoor hij altijd op zoek is naar duurzame optimalisatie van projecten. Een duurzamere wereld ontstaat door te proberen en te leren.

Jeroen Bosveld
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.