Nicole Plasschaert

Associate Partner

Werkvelden #overheid #woningcorporaties #woningen
Diensten #ontwikkelmanagement #procesmanagement #gebiedsontwikkeling

Ik verbind mensen en ideeën vanuit de overtuiging dat je alleen sneller gaat, maar samen verder komt. Zo bereik je met gebiedsontwikkeling een optimaal resultaat en daar help ik graag bij!

Nicole brengt graag complexe projecten en gebiedstransformaties met woningen en maatschappelijk vastgoed tot stand waarin het prettig wonen, werken en leven is. Een prettige leefomgeving waarin aandacht is voor vastgoed, voorzieningen, openbare ruimte en groen. Waar, bij de realisatie, oog voor ieders belang. Om daartoe te komen verbindt zij mensen en benut hun kwaliteiten, vanuit de overtuiging dat je samen verder komt en tot een optimaal resultaat. Haar kernwaarden helpen haar daarbij: Nicole is energiek, gedreven en deskundig.

Met ruim twintig jaar ervaring in verschillende rollen bij semipublieke en private vastgoedorganisaties, zet zij haar kennis en ervaring in voor verschillende opdrachtgevers. Dankzij haar gedrevenheid en analytische kwaliteiten, rondt zij daarnaast binnenkort haar promotieonderzoek af aan de Radboud Universiteit naar investeringsbeslissingen in stedelijke vernieuwing. Zij maakt hierbij gebruik van gamesimulaties om inzicht te geven in de verschillende belangen, doelen en mogelijkheden om samen te werken.

Nicole Plasschaert
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.