Remko Schuh

projectmanager

Diensten #projectmanagement #procesmanagement

Werken in de vastgoedsector is zeer uitdagend. Om aan iets tastbaars te werken en daar veranderingen aan door te voeren of toe te voegen en dan vervolgens het resultaat te zien, geeft mij veel voldoening.

Remko heeft zijn volledige professionele loopbaan in de vastgoedsector doorgebracht en de laatste 12 jaar in New York. Hij is doelgericht, proactief en detail georiënteerd. Hij heeft ervaring in project-, asset- en operations management op b2b-, b2c- en non-profitniveau. Hij is een enthousiaste en kundige communicator die in staat is om meerdere projecten tegelijkertijd te beheren, langdurige relaties op te bouwen en een sterke leider die in staat is om teamcohesie te cultiveren. 

Remko werkt hard aan het opbouwen van sterke relaties met externe partners en belanghebbenden. Zij kunnen erop vertrouwen dat hij de beloftes die hij heeft gedaan zal waarmaken, verwachtingen beheert en deadlines haalt. Dat hij hier altijd dat stapje extra zet, wordt gewaardeerd. 

Remko Schuh
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.