Sjoerd Groen

partner

Speciale expertise #duurzaamheid #aardbevingsbestendig-bouwen
Werkvelden #onderwijs #overheid #zorg #sport-cultuur
Diensten #projectmanagement #tendermanagement #haalbaarheidsstudie #huisvestingsadvies

Mijn passie is om samen met mijn collega’s te werken aan de beste oplossingen voor complexe vastgoedvraagstukken.

Het specialisme van Sjoerd? Vraagstukken waar verduurzaming, vastgoedstrategie en financiën elkaar raken. Hij heeft veel ervaring in het opstellen van integrale business cases voor verduurzamingsprojecten voor gemeenten, zorginstellingen en onderwijsinstellingen. Iemand die realistisch is en durft te adviseren wanneer noodzakelijk.

Projecten waar hij veel energie uit haalde, zijn de duurzame renovatie van de RDW Veendam, het onderzoek naar vastgoedmanagement binnen universiteiten in opdracht van de Algemene Rekenkamer in Den Haag en huisvestingsvraagstukken bij de Hanzehogeschool. Ook de realisatie van de Damsterborg, Kaapskill (het mooiste gebouw van Nederland!) staat op zijn ‘mooie projecten’-lijst. Daarnaast verzorgt Sjoerd namens abcnova alle aanmeldingen en inschrijvingen voor Europese aanbestedingen.

Sjoerd Groen
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.