Sophie Nauwelaerts de Agé

projectmanager

Werkvelden #onderwijs #zorg #overheid #kantoren
Diensten #projectmanagement #procesmanagement #huisvestingsadvies

Mijn energie stop ik graag in projecten van definitie tot oplevering, in complexe situaties en onder verschillende omstandigheden.

Sophie is afgestudeerd aan de Technische Universiteit Eindhoven, richting real estate management & development. Zij haalt haar plezier uit het verbinden van de verschillende disciplines, maar ook uit het vertalen van de organisatorische ambities naar begrijpelijke projectkaders en programma’s van eisen. Realiseren wat dat de opdrachtgever nodig heeft geeft haar voldoening en zij voelt zich het lekkerst in de ontwerp- en voorbereidingsfase.

Als projectmanager zet zij haar kennis van het ontwerpproces in bij de budgetbewaking, het informatiebeheer, de planningen en het afronden van de contracten. Ze heeft ervaring bij onderwijsinstellingen en streeft met een positieve houding naar het beste resultaat.

Sophie Nauwelaerts de Agé
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.