Suzan Makkink

projectmanager | #JAN

Speciale expertise #het-nieuwe-werken #duurzaamheid
Werkvelden #onderwijs #overheid
Diensten #projectmanagement

In een wereld die op veel fronten sterk in beweging is, behalen we samen met onze opdrachtgevers toekomstgerichte resultaten waarbij mensen centraal staan.

Suzan en uitdaging, dat is een mooie combinatie. Ze werkt aan uiteenlopende projecten en haalt daar dagelijks plezier uit. “Geen dag is hetzelfde!” Suzan zoekt graag de interactie met partners op en bedenkt creatieve, toekomstgerichte oplossingen en is vaak de stille, drijvende kracht in een samenwerkingsproces.

Na haar hbo-opleiding Vastgoed & Makelaardij en tijdens de post hbo-opleiding Facilitair Management, specialiseerde zij zich als BREEAM-NL Nieuwbouw en Renovatie Expert. Suzan was betrokken bij het oplevercertificaat voor het Stadhuis in Almelo en het ontwerp- en oplevercertificaat BREEAM Excellent bij de nieuwbouw van Distributiecentrum Kruidvat in Heteren. Maar ook zonder de eis van een BREEAM certificaat gebruikt Suzan de BREEAM richtlijnen om duurzaamheid vorm te geven bij renovatie en nieuwbouw. Hiernaast werkt Suzan aan projecten in het primair onderwijs, onder andere voor brede school Gorredijk, De Jutter Vlieland en ICK Oosterwolde.

Suzan Makkink
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.