Bouwbedrijven

Onze experts gaan voor kwaliteit mét grip op de financiën. Ja, dat bestaat nog. En zeker bij abcnova. Onze ondernemende adviseurs, project- en procesmanagers durven hun nek uit te steken. Zij bijten zich graag vast in contractvorming en aanbestedingen en lopen voorop als het gaat om geïntegreerde contractvormen zoals DBFMO, UAV-GC of NEC 3.

Elke opgave vraagt een specifieke oplossing op maat. Retail, leisure, hotels, kantoren, woningen en logistiek: wij begrijpen als geen ander de (soms steeds weer veranderende) wensen en eisen van uw opdrachtgever. Risicomanagement is het toverwoord. En laat dat nu juist hetgeen zijn waar wij ons in onderscheiden. Onze adviseurs zijn strategische krachtpatsers die als het nodig is ook durven te improviseren. abcnova staat u bij met raad en daad ten aanzien van ontwerp, realisatie, oplevering, afbouw én inrichting. Wij ontzorgen, voor vandaag en morgen. 

Bouwbedrijven
abcnova uses cookies and scripts from Google to analyze your use of our websites in an anonymous way, so that we can adjust functionality and effectiveness and display advertisements. More information is available in our privacy statement.