• Commercial

abcnova verwelkomt Marco Bakx als Manager Woningcorporaties

02 June 2022

abcnova verwelkomt Marco Bakx als Manager Woningcorporaties. abcnova heeft in de afgelopen jaren een mooie trackrecord opgebouwd in de corporatiesector. Met de komst van Marco willen wij onze positie in deze sector uitbreiden en verder versterken. Marco vervult zijn rol als MT-lid in de Business Unit Gebiedsontwikkeling met focus op de woningcorporaties.

Marco heeft ruime ervaring opgedaan op het gebied van vastgoed- en gebiedsontwikkeling voor en bij woningcorporaties. De afgelopen jaren heeft hij in de functie van directeur bij een woningcorporatie stedelijke vernieuwingstrajecten en innovatieve programma’s opgezet (op het gebied van groene leefomgeving, energietransitie, woonlasten, data en participatie). Vanuit de opdrachtgeversrol heeft hij vernieuwend opdrachtgeverschap, vastgoedprocessen en organisatieveranderingen verder opgezet.

“Ik heb ontzettend veel zin om als Manager Woningcorporaties bij abcnova aan de slag te gaan en er samen voor te zorgen dat we onze marktpositie voor woningcorporaties verder kunnen uitbreiden”, aldus Marco Bakx. De woningcorporatiemarkt staat de komende jaren voor grote uitdagingen, waaronder de woningbouwversnelling en de verduurzaming. Wij kunnen naast het ondersteunen bij de ontwikkeling en realisatie van deze uitdagingen, ook op strategisch niveau helpen met deze opgaves. Ik krijg hier enorm veel vrijheid om een team te vormen en zo samen de corporatiemarkt verder te brengen. Ik kijk hier enorm naar uit.”

Driss Aarab, directeur van abcnova: “Met de komst van Marco haalt abcnova een boegbeeld in huis die de positie van abcnova in dit marktsegment zal versterken. Marco kent de woningcorporatiemarkt van haver tot gort. Hij is gesprekspartner voor directies en bestuurders in de markt en weet de actualiteiten om te zetten tot nieuwe kansen. Hij zal op inspirerende wijze leidinggeven aan de (strategische) vastgoedvraagstukken in de corporatiesector om onze opdrachtgevers het juiste advies en ondersteuning te bieden.”

Deel dit bericht:
abcnova uses cookies and scripts from Google to analyze your use of our websites in an anonymous way, so that we can adjust functionality and effectiveness and display advertisements. More information is available in our privacy statement.