• abcnova nieuws

    Wij houden u graag op de hoogte

abcnova benoemt drie nieuwe partners: Rowin Oosterink, Jeroen Heintzbergen en Arnold Eisses

23 september 2021

We zijn trots te melden dat er maar liefst drie collega’s toegetreden zijn als partner! Rowin Oosterink, Jeroen Heintzbergen én Arnold Eisses versterken als aandeelhouder de groei van abcnova. Met drive, creativiteit én het ontplooien van nieuwe kansen vervullen ze een belangrijke rol in de ontwikkeling van abcnova als toonaangevend adviesbureau. Wij stellen de partners graag aan u voor:

Jeroen Heinzbergen
Jeroen is 1 oktober 2020 gestart en geeft als managing partner leiding aan de Business Unit Zorg. Hij is als bouwdirecteur werkzaam geweest bij verschillende ziekenhuizen. Met zijn brede ervaring en enthousiasme levert hij een grote bijdrage aan de groei en ontwikkeling van de Business Unit Zorg. Jeroen wordt erg enthousiast van organisatorisch complexe processen en projecten in zowel de cure en care. Daarbij krijgt hij energie van het bij elkaar brengen van de stakeholders, waarbij de zorgverlening kan worden verbeterd, want daar draait het uiteindelijk om.

Arnold Eisses
Arnold is op 1 oktober 2020 bij abcnova begonnen en heeft meer dan 15 jaar ervaring in verschillende commerciële en leidinggevende functies. Arnold is een goede sparringspartner voor onze opdrachtgevers en vindt het leuk en boeiend om samen te werken aan interdisciplinaire opdrachten, het liefst vanuit de ondernemingsstrategie en de strategische (vastgoed)koers. Door zijn creatieve en onconventionele ideeën komen processen en projecten in beweging en dat is wat zijn werk zo leuk maakt. Een versneller die van grote toegevoegde waarde is voor onze opdrachtgevers.

Rowin Oosterink
Rowin is in februari 2019 gestart bij abcnova en heeft meer dan 20 jaar ervaring in projectmanagement, consultancy en ontwikkeling van nieuwe producten en diensten. Zo ontwikkelde Rowin een innovatief sturingsinstrument om de verduurzaming van vastgoedportefeuilles te versnellen. Hij houdt zich daarnaast bezig met (complexe) haalbaarheidsstudies, waarbij onder andere huisvesting, verduurzaming en financiën samenkomen. Rowin is managing partner midden en west Nederland van de Business Unit Publiek. Als Innovatiemanager stimuleert hij de vakontwikkeling en vernieuwing binnen abcnova.

Deel dit bericht:

Wij houden u graag op de hoogte

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Vul een voornaam in.
Vul een achternaam in.
Vul een (geldig) e-mailadres in.
abcnova benoemt drie nieuwe partners: Rowin Oosterink, Jeroen Heintzbergen en Arnold Eisses
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.