• abcnova nieuws

    Wij houden u graag op de hoogte

abcnova breidt het team uit met Annet de Lange en Piet Hein Erdman

14 november 2019

abcnova heeft Annet de Lange en Piet Hein Erdman aangesteld. Annet is als Business Unit Manager Gebiedsontwikkeling verantwoordelijk voor de aansturing en verdere ontwikkeling van de positie van abcnova als adviseur en procesmanager op dit gebied. Piet Hein stuurt als Business Unit Manager Commercieel het team aan dat zich richt op commercieel vastgoed, zoals kantoren, woningen, hotels en retail. Met deze twee ervaren vastgoedprofessionals is abcnova in staat de positie binnen die markten te versterken en uit te breiden. Annet en Piet Hein zijn ook onderdeel van het managementteam en beoogd aandeelhouders van abcnova.

Wij stellen deze teamleden graag aan u voor:

Annet de Lange
Annet is een ervaren gebiedsontwikkelaar en heeft bij Heijmans verschillende (management)rollen vervuld. Door een breed scala aan opdrachtgevers heeft ze ervaring met verschillende processen en belangen en is zo een waardevolle manager voor het groeiende team Gebiedsontwikkeling. Annet over de keuze voor abcnova: “Voor toekomstbestendige oplossingen is samenwerking een voorwaarde voor succes. Een proces dat begint met een visie vanuit de kracht van de locatie en echt vorm krijgt door interactie met partners, belanghebbenden en eindgebruikers. Luisteren, samen denken en dan doen is de basis. Daar ligt ook mijn kracht. Ik ben er van overtuigd dat je in gebiedsontwikkelingen samen meer kunt bereiken dan je vooraf had kunnen bedenken. En zo denkt abcnova er ook over. Met een no-nonsense mentaliteit gaan we minimaal voor het maximaal haalbare resultaat voor onze opdrachtgevers. Daarin ligt ook voor mij als manager van dit team een belangrijke rol. Ik kijk er naar uit het team verder te ontwikkelen en onze al sterke positie in de markt verder te brengen.”

Piet Hein Erdman
Piet Hein heeft de afgelopen jaren bij aansprekende ontwikkelaars gewerkt aan complexe multifunctionele projecten door heel Nederland, zoals ‘Op de Brouwerij’ in Enschede, de ‘Bavelse Berg in Breda en Leidsche Rijn Centrum in Utrecht. In zijn laatste rol was hij eindverantwoordelijk voor de Business Unit Property & Assetmanagement van JLL. “De Business Unit Commercieel richt zich op het ontzorgen van beleggers, projectontwikkelaars en vastgoedgebruikers bij (her)ontwikkeling of uitbreidingsvraagstukken. Daar ligt dan ook direct de uitdaging; het bij elkaar brengen van (schijnbaar) tegengestelde belangen bij stedelijke ontwikkelingen. En dat is nou net waar ik energie van krijg. Ik zet graag mijn kennis in op het snijvlak van commercie, stedenbouw & architectuur en financiële haalbaarheid, met als doel meerwaarde te realiseren voor onze opdrachtgevers. Ik kijk er naar uit om samen het team, van ontwikkelmanagers tot directievoerders, onze dienstverlening verder te optimaliseren en in te zetten.”

“Wij zijn de laatste jaren sterk gegroeid, zowel in omvang als in de breedte van onze dienstverlening. De komende tijd willen wij hierin een volgende stap zetten”, aldus Ruben Hümmels, directeur van abcnova. “Wij zijn blij met de komst van Annet en Piet Hein. Zij brengen een enorme berg ervaring mee en passen bij onze ambitieuze en ondernemende cultuur.”

Deel dit bericht:

Wij houden u graag op de hoogte

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Vul een voornaam in.
Vul een achternaam in.
Vul een (geldig) e-mailadres in.
abcnova breidt het team uit met Annet de Lange en Piet Hein Erdman
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.