• abcnova nieuws

    Wij houden u graag op de hoogte

abcnova op nr. 2 in MT1000: ontwikkeling, projectmanagement, advies en beheer

12 december 2019

Wij zijn in het jaarlijkse onderzoek van Management Team naar de kwaliteit en populariteit van professionele dienstverleners en leveranciers in Nederland op de tweede plaats geëindigd in de categorie: ontwikkeling, projectmanagement, advies en beheer. In de totale MT1000 staan we op plek nummer 73! En daar zijn wij ontzettend trots op!

Elke dag werken onze adviseurs, project- en procesmanagers samen met onze opdrachtgevers aan toekomstgerichte oplossingen voor woon-, werk-, leer- en leefomgevingen. Wij willen dat onze opdrachtgevers energie krijgen van het realiseren van vastgoedprojecten. Dit doen we door hun ambities te vertalen in financieel en maatschappelijk haalbare oplossingen met impact. Wij zorgen voor grip op processen en projecten, zodat concrete en mooie resultaten worden geboekt.

“Het is een mooie erkenning om deze posities in de MT1000 te bekleden”, aldus Ruben Hümmels, directeur van abcnova. “Wij werken als onafhankelijk adviesbureau voor een breed scala aan opdrachtgevers, van commercieel tot maatschappelijk. De laatste jaren hebben wij gewerkt aan een verbreding van ons profiel en zijn wij gegroeid in de strategische advisering. Daarnaast zijn wij betrokken bij steeds complexere projecten. Dit doen wij met een enorm gedreven team van professionals. Ons motto is dat vastgoedprojecten onze opdrachtgevers energie moeten geven. Leuk om te zien dat onze groei in toegevoegde waarde, maar ook onze klantgerichtheid wordt erkend door beslissers!”

MT1000
In het MT1000-onderzoek worden bedrijven beoordeeld op hun klantgerichtheid, productleiderschap, excellente uitvoering en de Net Promoter Score (NPS). Respondenten zijn beslissers met inkoopbevoegdheid en hebben in de afgelopen drie jaar zaken gedaan met de bedrijven die ze beoordeelden. Het onderzoek naar de meest gewaardeerde dienstverleners van Nederland wordt uitgevoerd door Amsterdam Centre for Business Innovation in samenwerking met Management Team.

Deel dit bericht:

Wij houden u graag op de hoogte

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Vul een voornaam in.
Vul een achternaam in.
Vul een (geldig) e-mailadres in.
abcnova op nr. 2 in MT1000: ontwikkeling, projectmanagement, advies en beheer
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.