• abcnova nieuws

    Wij houden u graag op de hoogte

abcnova op VNG Jaarcongres

12 juni 2018

Op 26 en 27 juni is het weer zover: het jaarcongres en de Algemene Leden Vergadering van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG). Meer dan 2500 lokale bestuurders reizen af naar Maastricht voor het tweedaagse congres dat wordt gehouden in het MECC. Uiteraard is abcnova ook aanwezig. 

Magazine

Komt u ook naar Maastricht? Loop dan even langs de stand van abcnova, stand 139, we praten graag met u bij. Ook overhandigen we u dan ons gloednieuwe magazine 'Visie op Gebiedsontwikkeling', waarin we onder andere aandacht besteden aan de versnellingsopgave, de verduurzaming van gebiedsontwikkeling en het in de markt zetten van ontwikkellocaties.

Onze rol

Of het nu gaat om de verduurzaming van uw vastgoedportefeuille, het opstarten van een gebiedsontwikkeling, het beheersen van de risico’s van een infrastructureel project of het begeleiden van de realisatie van een publiek gebouw; abcnova zorgt dat uw beleidsmatige en politieke ambities worden vertaald naar concrete en haalbare oplossingen. We kennen het klappen van de zweep als het gaat om het creëren en managen van publiek en politiek draagvlak. In alle fasen, van idee tot en met de ingebruikname, werken we met enthousiasme aan het optimaal organiseren van de openbare gebouwde omgeving.

Hopelijk tot ziens op 26 of 27 juni in Maastricht, stand 139!

Deel dit bericht:

Wij houden u graag op de hoogte

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Vul een voornaam in.
Vul een achternaam in.
Vul een (geldig) e-mailadres in.
abcnova op VNG Jaarcongres
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.