• abcnova nieuws

    Wij houden u graag op de hoogte

abcnova versterkt het team met de komst van Vincent Deuning en Paul Mooij

29 april 2020

We zijn zeer verheugd om te melden dat abcnova zich heeft versterkt met twee ervaren vastgoedprofessionals. Per 1 april is Vincent Deuning gestart als senior procesmanager en Paul Mooij als senior projectmanager. Vincent zet zijn jarenlange ervaring binnen het onderwijsvastgoed in voor onze Business Unit Onderwijs en Paul Mooij zal zich voornamelijk richten op de groei van onze portefeuille in de gemeentelijke sector voor de Business Unit Publiek. Zij zullen zich vooral richten op het begeleiden en ontzorgen van onze opdrachtgevers bij (complexe) huisvestingsvraagstukken. Daarnaast ondersteunen zij de teams met hun berg aan ervaring in het ontwikkel- en realisatieproces, waardoor ook zij onze opdrachtgevers op de best mogelijke manier kunnen helpen. Paul en Vincent treden ook toe tot het managementteam van hun Business Unit.  

Wij stellen deze teamleden graag aan u voor:

Vincent Deuning

Vincent is een senior procesmanager in hart en nieren. Hij heeft vanuit verschillende rollen veel ervaring binnen het maatschappelijk werkveld opgedaan op het gebied van conceptontwikkeling, project- en programmamanagement, omgevingsmanagement en huisvestingsadvies. In zijn laatste rol was hij werkzaam bij Fontys Hogescholen. Kennis en ervaring die wij maar al te graag inzetten binnen abcnova. Bij Fontys gaf hij leiding aan verschillende huisvestingsopgaven, variërend van werk- en leerconcepten, het opzetten en implementeren van strategische huisvestingsprojecten tot het ontwikkelen van campusvisies en het kwartier maken op veranderopgaves. Vincent over zijn nieuwe rol bij abcnova: “Bij abcnova zie ik de mogelijkheden om uitdagende en inspirerende vraagstukken beet te pakken en ik vind het bijzonder leuk om te investeren in de verdere ontwikkeling van de BU Onderwijs. Het is een club enthousiaste professionals die echt onderscheidend zijn in de markt en in de wijze waarop er aandacht is voor de echte toegevoegde waarde voor de opdrachtgever en stakeholders. Een huisvestingsvraagstuk staat immers niet op zichzelf. Mijn brede ervaring binnen het onderwijs en met o.a. woningcorporaties, gemeenten en ontwikkelaars komt tot zijn recht bij abcnova, waarbij mijn kracht en drive ligt in de open opgaves. Die vlieg ik graag met het team aan!”

Paul Mooij

Paul is een doorgewinterde project- en programmamanager. De afgelopen acht jaar heeft Paul bij de gemeente Amsterdam gewerkt als project- en investmentmanager bij de directie gemeentelijk vastgoed. Daar heeft hij gewerkt aan nieuwbouw en verbouw van hun zeer diverse vastgoedportefeuille. In de laatste jaren heeft hij zich vooral bezig gehouden met de processen en programma’s met betrekking tot het investeren in gemeentelijk vastgoed. Paul over zijn keuze voor abcnova: abcnova is een hele professionele club die zich onder andere als doel heeft gesteld om publieke partijen verder te brengen in de verbetering van hun vastgoedportefeuille. abcnova onderscheidt zich door zijn ‘hands on’ mentaliteit. Ik gebruik mijn kennis die ik heb opgebouwd binnen publiek vastgoed en de processen bij gemeenten om opdrachtgevers oplossingen te bieden bij hun vastgoedvraagstukken. Anderzijds kan ik mijn kennis verrijken met het werken voor diverse typen gemeenten en opdrachtgevers. Kortom voor mij een perfecte match om elkaar verder te brengen.”

Driss Aarab, directeur van abcnova over hun aanstelling: “Wij zijn enorm blij met de komst van deze twee ‘zwaargewichten’. We hebben ons de afgelopen jaren sterk bewezen in de publieke en onderwijssector. Of het nu gaat om publieke iconen van de stad, zoals het Forum Groningen, de renovatie van het gemeentehuis Woerden of de verbouw/nieuwbouw van diverse scholen in PO en VO en hele campusontwikkelingen voor MBO/HBO of WO. Maar ondernemend en ambitieus als wij zijn, willen we hier een volgende stap in zetten. En daar zijn we met de komst van Vincent en Paul helemaal klaar voor.”

Deel dit bericht:

Wij houden u graag op de hoogte

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Vul een voornaam in.
Vul een achternaam in.
Vul een (geldig) e-mailadres in.
abcnova versterkt het team met de komst van Vincent Deuning en Paul Mooij
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.