• abcnova nieuws

    Wij houden u graag op de hoogte

abcnova verwelkomt Gert-Jan Dousi als Business Unit Manager Commercieel Vastgoed

17 mei 2021

abcnova verwelkomt Gert-Jan Dousi als Business Unit Manager Commercieel Vastgoed. Met zijn komst halen wij niet alleen een zware vastgoedprofessional in huis, maar ook een ervaren teamleider die het team verder kan brengen. Op termijn zal hij toetreden als partner van abcnova.  

Gert-Jan heeft zijn sporen verdiend als ontwikkelaar van mixed-use vastgoedprojecten, vaak in een complexe binnenstedelijke omgeving met veel stakeholders. Hij heeft gewerkt als ontwikkelingsmanager en projectontwikkelaar bij onder andere Corio Vastgoed Ontwikkeling en Klépierre, waar hij verantwoordelijk was voor de herontwikkeling van Hoog Catharijne in Utrecht. 

“Ik heb enorm veel zin om bij abcnova aan de slag te gaan”, aldus Gert-Jan. “Juist mijn ervaring aan de andere kant van de tafel kan ik goed inzetten voor onze commerciële opdrachtgevers, voor wie abcnova steeds vaker de rol van gedelegeerd ontwikkelaar vervult. De enorme woningopgave en het veranderende gebruik van kantoren en retail, zijn enorme kansen voor (her)ontwikkeling en herbestemming. Deze kansen grijp ik dan ook graag aan voor en samen met onze opdrachtgevers.” 

Driss Aarab, directeur van abcnova: “Gert-Jan kent de uitdagingen van onze opdrachtgevers in het commerciële vastgoed. Met zijn bewezen track record in de (her)ontwikkeling van mixed-use vastgoedprojecten, is hij in staat onze opdrachtgevers te ontzorgen. Hij is daarmee een perfecte aanvulling op ons team. Naast zijn kennis van de markt is hij ook nog eens een enthousiast persoon die met flair en een goede dosis humor ons team van ontwikkelmanagers en bouwmanagers kan motiveren en aansturen.”

Deel dit bericht:

Wij houden u graag op de hoogte

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Vul een voornaam in.
Vul een achternaam in.
Vul een (geldig) e-mailadres in.
abcnova verwelkomt Gert-Jan Dousi als Business Unit Manager Commercieel Vastgoed
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.