• abcnova nieuws

    Wij houden u graag op de hoogte

abcnova wint tender en sluit raamovereenkomst Erasmus MC

21 april 2021

De vastgoedportefeuille van circa 500.000m² van het Erasmus MC wordt beheerd, verbouwd en ontwikkeld door het Programma Integrale Bouw (PIB). Voor de komende jaren staan er een aantal omvangrijke verbouwingen en renovaties op de planning. Middels het raamcontract ondersteunt abcnova PIB met het uitvoeren van proactieve inkoopondersteuning en het adviseren over de best passende aanbestedingsstrategie.

In de programma’s en projecten van Programma Integrale Bouw (PIB) van Erasmus MC vernieuwt, onderhoudt en (ver)bouwt PIB voor patiënten, bezoekers, medewerkers en studenten van het Erasmus MC. Binnen PIB wordt gestreefd naar een omgeving waar duurzaamheid en innovatie vanzelfsprekend is, waar integrale samenwerking centraal staat en waar creatief wordt meegedacht met de gebruiker. Zaken die ook in de inkoopprocedures een essentiële rol spelen.

Elk project en elke specifieke uitvraag heeft zijn eigen bijzondere kenmerken, uitdagingen en planning. abcnova voert in nauwe samenwerking met de ‘eigen’ Erasmus MC organisatie, zowel adviserende als operationele taken uit voor de inkoopondersteuning. Dit vraagt om actueel inzicht in marktontwikkeling, inzicht in bouworganisatievormen en inzicht in de opgaves. De inkoopadviseurs en juristen van abcnova kijken, gezien de complexiteit van de projecten en risico’s van de aanbestedingsprocessen, hoe opdrachten binnen de mogelijkheden van de regelgeving zijn te onderscheiden en/of samen te voegen.

Menno Riemersma, directeur van PIB: “abcnova is met haar juridische expertise, inkoopachtergrond en de ruime ervaring in het zorgvastgoed de meest geschikte kandidaat gebleken. Het team voldoet niet alleen aan de profielen, maar vult elkaar aan in competenties en communicatiestijlen. Een goede samenwerking met de eigen PIB organisatie is van groot belang en wij geloven dat zij met hun enthousiasme een waardevolle toevoeging zijn op ons team. En dat wij gezamenlijk de komende jaren geweldige projecten in de markt gaan zetten, die bijdragen aan veilige topzorg voor patiënten met complexe zorgvragen, zeldzame aandoeningen of acute zorgbehoeften.”

Foto samenwerking web

De digitale ondertekening en de boks voor een succesvolle samenwerking. Links Driss Aarab en rechts Menno Riemersma.

Driss Aarab, directeur van abcnova: “Wij zijn enorm trots op het ondertekenen van de raamovereenkomst met Erasmus MC. Wij vertalen de behoeften van Erasmus MC vanuit verschillende invalshoeken met onze inkoopervaring, juridische expertise, marktkennis, procesmanagement en duurzaamheidsexpertise. Hierin zijn wij onderscheidend en in staat samen tot het beste resultaat te komen. Met vertrouwen in een duurzame en succesvolle samenwerking, kijken wij er naar uit om met de vraagstukken aan de gang gaan.”

 

Deel dit bericht:

Wij houden u graag op de hoogte

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Vul een voornaam in.
Vul een achternaam in.
Vul een (geldig) e-mailadres in.
abcnova wint tender en sluit raamovereenkomst Erasmus MC
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.