• abcnova nieuws

    Wij houden u graag op de hoogte

AMC kiest abcnova als vaste partner huisvesting

13 september 2017

Sinds vorige week heeft het AMC drie vaste adviespartners voor huisvestingsvraagstukken. Afdelingen of diensten die gaan verbouwen of verhuizen, kunnen voortaan adviseurs van abcnova, AT Osborne of ptg advies aan de overlegtafel treffen.

Na een zorgvuldig aanbestedingsproces zijn deze partijen geselecteerd voor een meerjarige raamovereenkomst. De adviesbureaus hebben zo hun eigen specialismen, met als overeenkomst dat ze alle drie thuis zijn in bouwprojecten in de ziekenhuiswereld. Twee van hen hebben al eerder voor AMC en VUmc gewerkt.

Directeur Huisvesting Emile Spek: “Wij zijn blij met de selectie van deze partijen, ze vormen een goede aanvulling op de vaardigheden en competenties van onze eigen huisvestingsprofessionals. Er staan ons grote opgaven en specialistische vraagstukken te wachten de komende jaren; we hebben er alle vertrouwen in dat we die met deze partijen tot een goed einde gaan brengen.”

De contracten zijn in eerste instantie aangegaan voor de Meibergdreef (AMC), maar gezien de toenemende samenwerking met het VUmc  zullen de betrokken partijen tevens werkzaamheden uitvoeren op de De Boelelaan (VUmc).

Deel dit bericht:

Wij houden u graag op de hoogte

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Vul een voornaam in.
Vul een achternaam in.
Vul een (geldig) e-mailadres in.
AMC kiest abcnova als vaste partner huisvesting
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.