• abcnova nieuws

    Wij houden u graag op de hoogte

Bedrijvenmarkt Built Environment een succes

26 maart 2019

Woensdag 20 maart was abcnova aanwezig op de bedrijvenmarkt van de opleiding Built Environment aan de Hanzehogeschool in Groningen. Dit jaarlijks terugkerende evenement richt zich op alle jaargangen van deze opleiding. Voor abcnova een goed moment om kennis te maken met wellicht toekomstige collega’s! 

Onze collega’s Jasmine en Jeroen hebben zelf de opleiding Built Environment aan de Hanzehogeschool afgerond en vonden dus een goede aansluiting met de studenten van nu. De studenten stelden veel vragen en waren oprecht geïnteresseerd in ons werk. We konden ze dan ook met veel enthousiasme vertellen hoe het is om als young talent bij abcnova te werken. We hebben namelijk naast Jong abcnova - de JAN - ook een Young Talent Program. Dit is een ontwikkelprogramma waarin je werkt aan brede vakkennis, persoonlijke vaardigheden en effectiviteit. 

overview

Daarnaast werd er fanatiek deelgenomen aan de quiz over de stad Groningen en duurzaam bouwen die door abcnova was opgezet. De felbegeerde solartree wordt binnenkort overhandigd aan de student met de meeste juiste antwoorden. Kortom een geslaagde dag! 

Wil jij weten hoe het is om bij abcnova te werken, lees dan de blogs van onze collega's. Of lees ons magazine voor Young Talents. 

Deel dit bericht:

Wij houden u graag op de hoogte

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Vul een voornaam in.
Vul een achternaam in.
Vul een (geldig) e-mailadres in.
Bedrijvenmarkt Built Environment een succes
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.