• abcnova nieuws

    Wij houden u graag op de hoogte

BOSS Business Tour

23 november 2018

Donderdag 22 september ontvingen wij 24 studenten van de studievereniging BOSS van de TU Delft. De studenten brachten een bezoek aan ons kantoor in Utrecht als onderdeel van hun tweedaagse business tour, waarin zij kennis maakten met diverse bedrijven in de sector. De studenten gingen concreet aan de slag met een business case. Ze werden uitgedaagd om als abcnova een opdracht binnen te halen. 

In groepjes gingen de studenten aan de slag om de opdrachtgever, in dit geval managing partner Frank Uijting en projectmanagers Anne-Marie Lommerse en Sarah Heemskerk, te overtuigen dat zij de beste contractmanager zouden zijn. Aan de hand van drie thema’s: planning, risicomanagement en samenwerking presenteerden zij uiteindelijk hun plan van aanpak met originele en creatieve ideeën tot gevolg! Na een afsluitende lunch, waarin Frank zijn kennis deelde over contractmanagement gingen de studenten weer op weg naar een volgend bedrijfsbezoek. Het was een geslaagde ochtend!

Deel dit bericht:

Wij houden u graag op de hoogte

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Vul een voornaam in.
Vul een achternaam in.
Vul een (geldig) e-mailadres in.
BOSS Business Tour
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.