• abcnova nieuws

    Wij houden u graag op de hoogte

BOSS Semester Start-Up 2018 TU Delft

07 september 2018

Op donderdag 6 september ontvingen wij ruim 50 studenten van de master ‘Management in the Built Environment’ van de TU Delft op ons kantoor in Utrecht. Aanleiding van dit bedrijfsbezoek was de BOSS Semester Start-Up. Dit event dat wordt georganiseerd door de studieverenging BOSS wordt ieder jaar door abcnova gefaciliteerd. Hiermee geven wij studenten die net in de eerste week zitten van hun master-opleiding de kans om een kijkje te nemen bij een bedrijf in hun toekomstige werkveld. 

BOSS Semester Startup ABC Nova Presentatie 1 002

Het bezoek begon in de UCo, waar abcnova Utrecht is gevestigd, met een bedrijfspresentatie die werd gegeven door oud-student en inmiddels abcnova collega Sarah Heemskerk. John van Geffen gaf vervolgens een toelichting op het MicroCity project Het Platform, waarbij verschillende facetten van projectmanagement aan bod zijn gekomen. Een leuke en interactieve sessie, mede door de interesse en enthousiaste houding van de studenten. We konden dan ook niet anders dan een bezoek brengen aan de bouwplaats van MicroCity Het Platform.

De middag werd afgesloten met een borrel op UCo, waarbij er uitvoerig is nagepraat over het project en de eerste indrukken van de studenten. We kijken nu al uit naar de volgende lichting studenten! 

 

Deel dit bericht:

Wij houden u graag op de hoogte

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Vul een voornaam in.
Vul een achternaam in.
Vul een (geldig) e-mailadres in.
BOSS Semester Start-Up 2018 TU Delft
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.