• abcnova nieuws

    Wij houden u graag op de hoogte

BOSS SEMESTER START-UP 2019 TU DELFT

11 september 2019

Op woensdag 4 september ontvingen wij 35 studenten van de master ‘Management in the Built Environment’ van de TU Delft in het WTC Amsterdam. Middels dit projectbezoek, onderdeel van de BOSS Semester Start-Up, geven wij studenten een kijkje in de keuken van hun toekomstige werkveld.

abcnova is al jaren hoofdsponsor van de studieverenging BOSS. Wij vinden het altijd een eer studenten in hun eerste week van de masteropleiding te laten zien hoe wij te werk gaan en projecten uit te lichten waar we zo trots op zijn!  

Onze collega’s Sarah Heemskerk en Michael van Honschoten namen de studenten mee in het leven van een projectmanager bij abcnova. Bijzonder aan deze Boss Semester Start-Up was de komst van Bernard Storch, partner van het befaamde PLP/Architecture. Hij is samen met Ron Bakker verantwoordelijk voor het ontwerp van de revitalisatie en uitbreiding van WTC Amsterdam 'TOWER TEN'. Hij nam de studenten mee in het ontwerpproces en hoe je van meerdere losse gebouwen een geheel kunt maken. Vanaf de 17e verdieping met uitkijk op de bouwplaats vertelde Michael van Honschoten waar je als projectmanager allemaal rekening mee dient te houden wanneer je ontwikkelt op een plek waar ook gewoon gewerkt wordt.

Deze leerzame sessie werd afgesloten in de Blauwe Engel, waar samen met de architect en andere abcnova collega’s nog lang werd nagepraat over dit projectbezoek. We kunnen niet wachten op de volgende lichting studenten!

Deel dit bericht:

Wij houden u graag op de hoogte

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Vul een voornaam in.
Vul een achternaam in.
Vul een (geldig) e-mailadres in.
BOSS SEMESTER START-UP 2019 TU DELFT
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.