• abcnova nieuws

    Wij houden u graag op de hoogte

BRAINSTORMSESSIE GEBIEDSONTWIKKELING TU DELFT

13 juni 2017

Vrijdag 9 juni was abcnova op bezoek bij eerstejaars studenten Master Management in the Built Environment aan de Faculteit Bouwkunde van TU Delft. We waren daar op uitnodiging van BOSS, de Building Organisation Student Society. Het betrof een brainstormsessie door studenten voor een gebiedsontwikkeling in Amsterdam.

Charette

De sessie werd georganiseerd in Charette-vorm. Partijen die een belang hebben bij een gebiedsontwikkeling ontmoeten elkaar veelal niet vanzelf. Zeker in de beginfase is vaak slechts een klein aantal belanghebbenden betrokken. Andere belanghebbenden haken in het beste geval later aan, maar hebben dan al een achterstand. De Charette biedt hiervoor een goede oplossing met als kerndoel: verzamelen van ideeën ten behoeve van een geïntegreerd plan met directe toetsing op bruikbaarheid. Deze werkvorm pakte ook in dit geval positief uit. We kijken terug op een boeiende sessie waarin door de verschillende subgroepen mooie masterplannen werden gepresenteerd.

BOSS

De BOSS (Building Organisation Student Society) is in 1993 door studenten opgericht als praktijkvereniging van de afdeling Management in the Built Environment (voorheen: Real Estate & Housing) aan de Technische Universiteit Delft. De vereniging is het klankbord voor de studenten wat betreft het onderwijs en dient om het contact tussen studenten en de praktijk te bevorderen. BOSS organiseert tal van nationale en internationale activiteiten om hier vorm aan te geven.

abcnova is groot voorstander van het ontwikkelen en delen van talent en kennis. Om die reden zijn wij sinds 1998 aan deze Society verbonden als hoofdsponsor. Meer weten over BOSS? Klik hier

Deel dit bericht:

Wij houden u graag op de hoogte

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Vul een voornaam in.
Vul een achternaam in.
Vul een (geldig) e-mailadres in.
BRAINSTORMSESSIE GEBIEDSONTWIKKELING TU DELFT
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.