• abcnova nieuws

    Wij houden u graag op de hoogte

Centrumontwikkeling Wijchen

23 februari 2018

Een kasteel, een molen en een meer; drie kenmerkende plekken in het centrum van Wijchen. De ambitie is om het gebied tussen deze drie plekken tot een samenhangend aantrekkelijk centrumgebied te transformeren.

Gemeente Wijchen heeft opdracht verstrekt aan de samenwerking van abcnova en Alba Concepts om een ontwikkelstrategie op te stellen en om de gemeente te begeleiden bij het in de markt zetten van de (deel)ontwikkelingen. 

De gemeente wil dat er duurzaam wordt herontwikkeld en dat de potentie van het gebied optimaal wordt benut. Het Wijchense meer zal beter bij het centrum worden betrokken en de route vanaf het station langs de molen en het kasteel zal verbeterd worden. Daarnaast worden delen van het centrum herontwikkeld en is er ruimte voor nieuwbouw.

Een uniek project waar abcnova samen met Alba Concepts met trots aan bijdraagt.

Deel dit bericht:

Wij houden u graag op de hoogte

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Vul een voornaam in.
Vul een achternaam in.
Vul een (geldig) e-mailadres in.
Centrumontwikkeling Wijchen
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.