• abcnova nieuws

    Wij houden u graag op de hoogte

Dag van de Bouw | Het Platform | 15 juni

06 juni 2019

Zaterdag 15 juni is het zover, de Dag van de Bouw 2019! Op deze dag zijn verschillende bouwplaatsen door heel Nederland open voor publiek. Zo ook de bouwplaats van Het Platform in Utrecht, de MicroCity waar abcnova verantwoordelijk is het voor onder andere het project- en procesmanagement. In die rol willen wij u dan ook graag laten zien wat een prachtig project dit is!

Unieke MicroCity

Het Platform wordt dé nieuwe plek in Utrecht om te wonen, eten, ontspannen, sporten en werken. Het gebouw markeert de oostzijde van Utrecht Centraal en ligt bovenop de nieuwe bus-/tramterminal van de Uithoflijn. Het Platform is 46,5 meter hoog, telt 12 verdiepingen en heeft een totale oppervlakte van 18.500 m2.

Unieke kans 

De bouw is nog in volle gang, waardoor een bezoek aan Het Platform een unieke kans biedt om alle fases van de bouw van dichtbij te zien! Terwijl de hoogbouw nog in de ruwbouwfase zit is de laagbouw tot en met de vierde verdieping al in een vergevorderd stadium; er zijn zelfs al modelwoningen te bewonderen. Iedereen boven de 8 jaar is van harte welkom om aan de rondleiding deel te nemen.

Klik hier voor meer informatie over de Dag van de Bouw en Het Platform (inclusief de route ernaartoe). Komt u ook? Dat zouden we erg leuk vinden! Aanmelden is niet nodig. Hopelijk tot ziens op zaterdag 15 juni tussen 10 uur en 16 uur!

Deel dit bericht:

Wij houden u graag op de hoogte

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Vul een voornaam in.
Vul een achternaam in.
Vul een (geldig) e-mailadres in.
Dag van de Bouw | Het Platform | 15 juni
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.