• abcnova nieuws

    Wij houden u graag op de hoogte

Dag van de Bouw | Het Platform | 2 juni

30 mei 2018

Aanstaande zaterdag, 2 juni, is het zover: de Dag van de Bouw 2018.

Op deze dag zijn verschillende bouwplaatsen door heel Nederland open voor publiek. Zo ook de bouwplaats van Het Platform in Utrecht. Tussen 10.00 en 16.00 staat het ‘Platform Team’ klaar om bezoekers welkom te heten op dé nieuwe plek in Utrecht om te wonen, eten, relaxen, sporten en werken.

Samen met VenhoevenCS en Bouw21 staan wij klaar om informatie te geven en vragen te beantwoorden over respectievelijk het het ontwerp (VenhoevenCS), de constructie (Bouw21) en het projectmanagement (abcnova). Daarnaast is er, met dank aan het team van VDNDP, een ‘Virtual Reality Cinema’. Bezoekers kunnen hierdoor alvast een sneakpeek krijgen van hoe het er straks allemaal uit komt te zien.

Het Platform is straks 46,5 meter hoog, telt 12 verdiepingen en krijgt een totale oppervlakte van 18.500 m2. De tafelconstructie en de eerste 2 verdiepingen staan al. Hier zijn we natuurlijk trots op! We zijn dan ook blij dit mooie project een podium te kunnen geven tijdens deze Dag van de Bouw.

Klik hier voor meer informatie over de Dag van de Bouw en Het Platform (inclusief de route ernaartoe). 

Komt u ook? Dat zouden we erg leuk vinden! Aanmelden is niet nodig. Hopelijk tot ziens op zaterdag 2 juni tussen 10 uur en 16 uur!

Deel dit bericht:

Wij houden u graag op de hoogte

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Vul een voornaam in.
Vul een achternaam in.
Vul een (geldig) e-mailadres in.
Dag van de Bouw | Het Platform | 2 juni
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.