• abcnova nieuws

    Wij houden u graag op de hoogte

Bouw TOWER TEN WTC Amsterdam officieel van start

21 november 2018

Op maandag 19 november 2018 is door middel van een feestelijke lichtshow het startsein gegeven voor de bouw van TOWER TEN. TOWER TEN is onderdeel van WTC Amsterdam op de Amsterdamse Zuidas, de meest succesvolle kantoorlocatie van Nederland en een van de meest populaire vestigingslocaties voor bedrijven. De nieuwbouw omvat 32.000 m2 kantoorruimte verspreid over 22 verdiepingen. Tevens wordt de bestaande toren van 17.000 m2 op de hoek Strawinskylaan/Beethovenstraat volledig gerenoveerd. Er worden kantoren en voorzieningen toegevoegd volgens het huidige WTC-concept.

CBRE Global Investors breidt namens het CBRE Dutch Office Fund het WTC Amsterdam uit om bedrijven in het complex de mogelijkheid te bieden om door te groeien en tegelijkertijd de verhuurmogelijkheden en services in de kantoren continu op het hoogste niveau te brengen.

abcnova is vanaf 2015 verantwoordelijk voor het projectmanagement van het project en is actief betrokken geweest vanaf de start van de haalbaarheidsstudie. Na succesvolle afronding van het ontwerp- en vergunningstraject is de uitvoering gestart. Wij dragen ook zorg voor het project- en kwaliteitsmanagement van het project gedurende de uitvoering.

Lees meer over het project in ons magazine. In een interview vertelt Jean-Pierre Spierts, Director Asset Management & Development bij CBRE Global Investors over onze samenwerking.

WTC Amsterdam visie op

 Please click here for the English version of this news item.   

Deel dit bericht:

Wij houden u graag op de hoogte

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Vul een voornaam in.
Vul een achternaam in.
Vul een (geldig) e-mailadres in.
Bouw TOWER TEN WTC Amsterdam officieel van start
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.