• abcnova nieuws

    Wij houden u graag op de hoogte

Digitale bouwkundebedrijvendagen TU Eindhoven

10 maart 2021

Woensdag 3 maart 2021 was het weer zover: de Bouwkunde Bedrijvendagen van de Technische Universiteit Eindhoven. Anders dan anders dit jaar, maar zeker niet minder kwalitatief. De organisatie is het gelukt om een goed en interactief evenement neer te zetten in een digitale omgeving. Wij hadden het als bedrijf qua logistiek een stuk makkelijker: het jaarlijkse ritueel om alle banners te verzamelen, de stand opbouwen en weer opruimen was er niet bij. Toch hebben we goede gesprekken met ‘onze toekomst’ gehad!

abcnova had een virtuele tafel tot haar beschikking, waar elke 15 minuten een nieuw groepje studenten digitaal aanschoof. In de ochtend hebben collega’s Jeroen Heintzbergen en Jasmine Runhardt 1-op-1 gesprekken gevoerd met toekomstige young professionals. Dit gesprek startte met een korte pitch over abcnova. Hier lieten zij zien wat voor een betrokken, deskundige en ondernemende organisatie wij zijn, mét leuke collega's. Ons Young Talent Program werd daar uitvoerig besproken, want naast de praktijkervaring die young talents bij ons opdoen in projecten hebben we ook een ontwikkelprogramma. Na deze korte pitch werd het gesprek aangegaan over de ambities en eventuele aanknopingspunten voor de young professionals binnen abcnova. Het waren geslaagde gesprekken en er zijn mooie connecties gelegd.  

bedrijvendag

Tijdens de digitale bedrijvenmarkt hielden Arnold Eisses en Johan Slob een interessante pitch aan de hand van diverse stellingen om de studenten te triggeren en onze 'champions league' projecten te laten zien. 

We kijken terug op een leuke dag en hopen snel meer young professionals aan ons team te mogen toevoegen. Was jij van de partij bij de Bouwkunde Bedrijvendagen? Of ben jij een young professional in de bouw- vastgoedsector en enthousiast over abcnova. Schroom niet om contact op te nemen. Er zijn tal van mogelijkheden om bij ons aan de slag te gaan! En ben je net afgestudeerd? Bekijk dan hier onze vacature. 

Als partner van de Bouwkunde Bedrijvendagen verwelkomt abcnova volgend jaar weer Young Professionals, maar dan hopelijk in ‘real life’. Wij kijken ernaar uit! 

Deel dit bericht:

Wij houden u graag op de hoogte

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Vul een voornaam in.
Vul een achternaam in.
Vul een (geldig) e-mailadres in.
Digitale bouwkundebedrijvendagen TU Eindhoven
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.