• abcnova nieuws

    Wij houden u graag op de hoogte

Driss Aarab volgt Bert Melles op als directeur van abcnova Holding

09 januari 2019

Driss Aarab (40) is per 1 januari 2019 toegetreden tot de directie van abcnova Holding. Bert Melles, één van de oprichters van het bedrijf, heeft aangegeven per 1 januari 2019 terug te treden uit de directie van abcnova Holding. Voorlopig blijft hij nog wel actief binnen een aantal projecten. Bert heeft een belangrijke rol gespeeld  bij de opbouw van het bedrijf, waar inmiddels ca. 90 professionals werken aan uitdagende vraagstukken en projecten. Het directieteam van abcnova Holding bestaat met deze directiewisseling uit Ruben Hümmels en Driss Aarab.

Driss Aarab is sinds 2005 werkzaam bij abcnova, toen nog Smitshoek Melles & Partners, en doorliep hier een mooie carrière van junior projectleider tot senior projectmanager. Sinds 2014 is hij als managing partner verantwoordelijk voor abcnova Real Estate Project Managers, de tak die zich richt op commerciële vastgoedpartijen.

Driss Aarab: “Ik vind het een eer dat ik het stokje van Bert mag overnemen. Ik  heb er heel veel zin in om samen met Ruben en de rest van het team vorm te geven aan de verdere groei van abcnova. Het feit dat ik daar al enige tijd onderdeel van ben, geeft mij het vertrouwen om dit groeipad verder vorm te geven en abcnova neer te zetten als hét adviesbureau voor de gebouwde omgeving.”

Deel dit bericht:

Wij houden u graag op de hoogte

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Vul een voornaam in.
Vul een achternaam in.
Vul een (geldig) e-mailadres in.
Driss Aarab volgt Bert Melles op als directeur van abcnova Holding
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.