• abcnova nieuws

    Wij houden u graag op de hoogte

Duurzaam Gebouwd Congres 14 februari

07 februari 2019

Volgende week is het zover en vindt alweer de tiende editie van het Duurzaam Gebouwd Congres plaats. Als sponsor en als uitreiker van de Gouden Kikker Award voor het meest duurzame project kijken we uit naar 14 februari! Dit jaar is de provincie Friesland gastheer en het dagvullend congres vindt plaats in Leeuwarden.

Hoe giet it om?

Samen met de gemeente Súdwest-Fryslân verzorgen wij een keynote sessie waarin we vertellen hoe abcnova samen met de gemeente de verduurzamingsslag maakt in het gemeentelijk vastgoed. Managing Partner Eric Zweers van abcnova en wethouder Erik Faber zullen samen het podium betreden en laten zien dat verduurzamen echt kan, ook als het gaat om monumentaal vastgoed.

Na deze sessie zal Bert Melles, voorzitter van de Duurzaam Bouwen Awards, de Gouden Kikker uitreiken. Deze award wordt uitgereikt aan het meest duurzame project.

Verduurzamen monumentaal maatschappelijk vastgoed

In de middag geeft onze collega Rick van Essen een workshop hoe gemeentelijk én monumentaal vastgoed toekomstbestendig gemaakt kan worden  In deze workshop neemt abcnova u mee in de stappen die u kunt zetten om de verduurzaming van uw gemeentelijk monumentaal vastgoed te realiseren.

Wilt u meer weten hoe u de stappen kunt zetten naar duurzaam en toekomstbestendig maatschappelijk vastgoed, u ben altijd welkom op stand 21 op het kennisplein. Tot dan!

Deel dit bericht:

Wij houden u graag op de hoogte

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Vul een voornaam in.
Vul een achternaam in.
Vul een (geldig) e-mailadres in.
Duurzaam Gebouwd Congres 14 februari
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.