• abcnova nieuws

    Wij houden u graag op de hoogte

Een mooi voorbeeld van stakeholderparticipatie in Wijchen

16 april 2019

De gemeente Wijchen organiseerde samen met abcnova & Alba Concepts een speeddatebijeenkomst voor lokale ondernemers om kennis te maken met de vijf consortia die deelnemen aan de Tender Tussen Kasteel en Wijchens Meer. De consortia hebben in een korte pitch hun eerste visie gepresenteerd waarop zij, op duurzame wijze, het gebied ‘Tussen Kasteel en Wijchens Meer’ willen ontwikkelen. Vervolgens zijn zij in acht ronden in gesprek gegaan met de lokale ondernemers.

Betrokkenheid is voor dit gebied van groot belang. De gemeente heeft namelijk de ambitie om het gebied tussen het kasteel en het meer tot een samenhangend aantrekkelijk centrumgebied te transformeren. Juist door inwoners, ondernemers en andere betrokkenen te betrekken zullen er nieuwe verbindingen gelegd worden tussen historie, gebouwen én mensen. Dat is waar dit project over gaat!

Het was een succesvolle avond, waarin de volgende stappen zijn gezet om te komen tot een gedragen ontwikkeling!

Foto's zijn afkomstig van de gemeente Wijchen.

Deel dit bericht:

Wij houden u graag op de hoogte

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Vul een voornaam in.
Vul een achternaam in.
Vul een (geldig) e-mailadres in.
Een mooi voorbeeld van stakeholderparticipatie in Wijchen
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.