• abcnova nieuws

    Wij houden u graag op de hoogte

Feestelijke paal Punt Sniep

02 november 2018

Op Punt Sniep is met een feestelijke opening de symbolisch eerste paal geslagen. Lex Scholten, wethouder ruimtelijke ontwikkeling en wonen van de gemeente Diemen had de eer de eerste handeling te verrichten en daarmee de realisatiefase van het project in te luiden. De paal is er één van de in totaal 527 heipalen, de heiwerkzaamheden zullen tot medio december duren.

Met het slaan van de feestelijke paal is er een fase van 3 jaar afgesloten, vanaf het visualiseren van een droom naar het ontwikkelen van een belofte tot het fysiek in stand brengen van deze uitgesproken ambities. In totaliteit worden er 202 appartementen gerealiseerd verdeeld over 10 woonblokken geënt op starters, gezinnen en empty-nesters. Onderscheidende factoren van Punt Sniep zijn het duurzame imago gepaard met een negatieve EPC-waarde en de sterke ontwikkeling van de openbare ruimte met kansen voor commerciële ruimtes in de plint.

De planning leert ons dat de toekomstige bewoners in het eerste kwartaal van 2021 hun nieuwe woning kunnen afnemen van Vesteda. Indien u meer achtergrond informatie van het project wilt verwerven verwijzen we u naar de projectsite.  

Deel dit bericht:

Wij houden u graag op de hoogte

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Vul een voornaam in.
Vul een achternaam in.
Vul een (geldig) e-mailadres in.
Feestelijke paal Punt Sniep
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.