• abcnova nieuws

    Wij houden u graag op de hoogte

Feyenoord City

23 maart 2018

Met trots kunnen wij melden dat abcnova de opdracht heeft gekregen om het contractmanagement voor het nieuwe stadion van Feyenoord uit te voeren. Een prachtig project als onderdeel van Feyenoord City.

Feyenoord City is dé ontwikkeling in Rotterdam-Zuid. Door herontwikkeling en nieuwbouw wordt invulling gegeven aan de gebiedsvisie waarbij sport en vrije tijd, wonen, werken en mobiliteit samenkomen. Het betreft een binnenstedelijke gebiedsontwikkeling van ruim 28 hectare. Het plan omvat de realisatie van het nieuwe stadion voor voetbalclub Feyenoord, de herontwikkeling van De Kuip en de ontwikkeling van het tussenliggende gebied, de Strip, voor wonen, werken en recreëren. Feyenoord City is een privaat initiatief van Feyenoord Rotterdam N.V. en Stadion Feijenoord N.V.

Het nieuwe stadion, met 63.000 plaatsen, is een belangrijk onderdeel van de ontwikkeling en voor Feyenoord als voetbalclub een grote sprong voorwaarts. Daarnaast krijg het stadion, ontworpen door het Rotterdamse architectenbureau OMA, een prominente ligging aan de Nieuwe Maas. Wij kijken ernaar uit een bijdrage te leveren aan dit mooie uitdagende project.

Kijk voor meer informatie op www.feyenoord-city.nl.

Deel dit bericht:

Wij houden u graag op de hoogte

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Vul een voornaam in.
Vul een achternaam in.
Vul een (geldig) e-mailadres in.
Feyenoord City
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.