• abcnova nieuws

    Wij houden u graag op de hoogte

Geo Promotion Congres

26 februari 2018

Op vrijdag 23 februari vond het jaarlijkse Geo Promotion Congres plaats, georganiseerd door studenten van Universiteit Groningen. Het thema dit jaar was ''Energize the future; ruimtelijke implementatie van energiebeleid''. abcnova is sponsor en kennispartner van dit evenement, dat plaatsvond in de Martinikerk en het Provinciehuis in Groningen.

Tijdens dit Geo Promotion Congres werden studenten, academici en professionals uit het bedrijfsleven middels discussies, keynotes en workshops geïnspireerd en uitgedaagd over mogelijke oplossingen voor de energiesystemen van de toekomst. 

abcnova verzorgde de workshop "Getting support from the community for sustainable transformation. What’s your strategy?". Maar liefst 24 sudenten namen deel aan onze workshop waarbij ze in groepjes aan de slag gingen met een uitdagende casus. Het winnende groepje kwam met de meest originele ideeën die ook nog eens goed uitvoerbaar zijn.

We kijken terug op een interessant en leuk evenement en zijn er volgend jaar uiteraard weer bij.

geo promotion

 

Deel dit bericht:

Wij houden u graag op de hoogte

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Vul een voornaam in.
Vul een achternaam in.
Vul een (geldig) e-mailadres in.
Geo Promotion Congres
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.