• abcnova nieuws

    Wij houden u graag op de hoogte

Gouden Kikker wordt op 1 juli 2021 opnieuw uitgereikt

29 april 2021

1 juli 2021 worden opnieuw de Nederlandse Duurzaam Bouwen Awards uitgereikt. Dit keer op het digitale Duurzaam Gebouwd Congres. De Gouden Kikker is een initiatief van abcnova en wordt door een onafhankelijke jury toegekend aan het meest duurzame project. Het project moet dit jaar zijn of worden afgerond. Net als vorig jaar wordt er ook een award uitgereikt aan de meest duurzame opdrachtgever en kiezen de aanwezigen de publieksprijs. Driedubbel kans om uw project in de schijnwerpers te zetten! 

Brede duurzaamheidscoop
De onafhankelijke jury, die bestaat uit experts vanuit bedrijfsleven, overheid en wetenschap, is op zoek naar projecten en organisaties met een brede duurzaamheidscope. In projecten worden bijvoorbeeld energiemaatregelen, circulair materiaal gebruik en gezondheidsaspecten op een innovatieve wijze met elkaar gecombineerd. Bovendien is de betrokkenheid van bewoners of gebruikers bij de ontwikkeling en uitvoering van projecten een belangrijk criterium.

Voordragen
Bent of kent u een organisatie die een nominatie verdient? U kunt uw eigen project of organisatie inschrijven, maar ook een ander voordragen voor een award. Inschrijven is mogelijk tot en met 31 mei 2021. 

Schrijf u hier direct in of draag een ander voor. Meer informatie over de criteria is te vinden op www.duurzaambouwenawards.nl 

De Nederlandse Duurzaam Bouwen Awards is een initiatief van de stichting DBA, waarin abcnova, W/E adviseurs, FSC Nederland en Duurzaam Gebouwd hun krachten hebben gebundeld.

Deel dit bericht:

Wij houden u graag op de hoogte

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Vul een voornaam in.
Vul een achternaam in.
Vul een (geldig) e-mailadres in.
Gouden Kikker wordt op 1 juli 2021 opnieuw uitgereikt
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.