• abcnova nieuws

    Wij houden u graag op de hoogte

Handen uit de mouwen tijdens de abcnova MVO-dag 2019

11 juni 2019

Vrijdag 7 juni was het weer tijd voor onze MVO-dag. Elk jaar steken we onze handen uit de mouwen voor een goed doel. Dit jaar gingen we aan de slag op verschillende locaties van onze opdrachtgever Stichting Aafje, een grote zorginstelling in de regio Rotterdam. Of het nu ging om sociale activiteiten of het doen van klusjes, het abcnova-team heeft genoten!

Foto MVO dag 2019 klin

Zo was er een clubje dat samen met bewoners zorgde voor de entertainment tijdens de weekafsluiting, die in het teken stond van zang en dans. Twee andere groepen gingen aan de slag met het ronddelen van haring en kibbeling en deden afsluitend spelletjes met de bewoners. Een andere groep bracht een bezoek aan een naburige kinderboerderij. Op twee locaties ging het abcnova team aan de slag met diverse klusjes, zoals de ramen lappen, de tuinen opknappen en zelfs een blokhut schilderen.

Stichting Aafje

Stichting Aafje is een grote zorginstelling in Rotterdam en omstreken. De stichting heeft als missie om mensen hun eigen leven te laten leiden zoals zij dat het liefste willen. abcnova werkt momenteel aan meerdere projecten van Stichting Aafje, denk aan de nieuwbouw van de Meidoornsingel en de renovatie van de Twee Bruggen. Binnen de projecten verzorgen wij zowel het ontwikkel- en projectmanagement als de  directievoering en toezicht.

Bedankt Stichting Aafje voor de geweldige ontvangst en de mooie dag die wij samen met jullie hebben mogen meemaken!

Deel dit bericht:

Wij houden u graag op de hoogte

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Vul een voornaam in.
Vul een achternaam in.
Vul een (geldig) e-mailadres in.
Handen uit de mouwen tijdens de abcnova MVO-dag 2019
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.