• abcnova nieuws

    Wij houden u graag op de hoogte

Hoe vertaal je ambities naar realiteit?

12 mei 2022

Op een locatie waar intensief gebouwd wordt krijgt het Montessori Kindcentrum de Schatkaart haar plek. Op het centrale plein van het Centrumeiland IJburg wordt op een ‘postzegel’ nieuwbouw gerealiseerd voor onderwijs, opvoeding en opvang voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar. abcnova is al vanaf de start van de ontwerpfase betrokken bij het project.

In onderstaand artikel, gepubliceerd in Schooldomein, onderschrijven onze abcnova collega’s Vincent Deuning en Christophe Aprahamian de waarde van de prettige en transparante samenwerking. Volgens hen is goed samenwerken altijd een succesfactor en dat is, bij een project als MKC de Schatkaart met de vele stakeholders en de verschillende wensen, nog belangrijker. We hebben samen met alle betrokkenen gebouwd aan een projectomgeving waarin we ambities hebben weten samen te brengen. Door deze samenwerking kon er adequaat gehandeld worden en zo kon altijd de juiste balans aangebracht worden in de belangen van alle betrokkenen. Want uiteindelijk heb je met z’n allen één doel en dat is een prettige en gezonde omgeving voor de kinderen, ouders en medewerkers te creëren.

Klik op onderstaande afbeelding om het artikel te lezen.

Artikel Schooldomein MKC de Schatkaart abcnova

 

Deel dit bericht:

Wij houden u graag op de hoogte

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Vul een voornaam in.
Vul een achternaam in.
Vul een (geldig) e-mailadres in.
Hoe vertaal je ambities naar realiteit?
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.