• abcnova nieuws

    Wij houden u graag op de hoogte

Inschrijving Duurzaam Bouwen Awards geopend

17 september 2018

abcnova reikt op 14 februari 2019 opnieuw de Gouden Kikker Award uit als onderdeel van de Nederlandse Duurzaam Bouwen Awards. Tijdens de feestelijke ceremonie op het Duurzaam Bouwen Congres worden in totaal vier prijzen toegekend: 

  • De Gouden Kikker voor het meest duurzame project
  • De Circulaire Ring voor de gemeente met het meest duurzame bouwproject
  • De WoCo25 voor de meest duurzame woningcorporatie
  • De Duurzaam Bouwen Award, de publieksprijs

Integrale duurzaamheid

De winnaars van de afgelopen jaren hebben een gemeenschappelijke deler: ze scoren hoog op integrale duurzaamheid. Dit betekent dat ze niet alleen investeren in energiemaatregelen, maar ook aandacht hebben voor de milieu-impact van toegepaste bouwmaterialen en gezondheidsaspecten. Die brede benadering wordt steeds meer de trend in duurzaam bouwen en is dit jaar dan ook weer een belangrijk criterium.

Inschrijven of voordragen

Bent of kent u een organisatie die een nominatie verdient? De inschrijving is nu geopend. U kunt uw eigen project of organisatie inschrijven, maar ook een ander voordragen voor een award. Inschrijven is mogelijk tot en met 16 december 2018. Een onafhankelijke jury, bestaande uit experts op het gebied van duurzaamheid binnen zowel bedrijfsleven als overheid, beoordeelt alle inzendingen en maakt 10 januari 2019 de drie genomineerden per categorie bekend.  

Schrijf u hier direct in of draag hier een ander voor.

Stichting DBA

De Nederlandse Duurzaam Bouwen Awards is een initiatief van de stichting DBA, waarin abcnova, W/E adviseurs, FSC Nederland en Duurzaam Gebouwd hun krachten hebben gebundeld. De stichting heeft als doel verduurzaming van de gebouwde omgeving te stimuleren. Meer informatie over de awards is te vinden op www.duurzaambouwenawards.nl.

Deel dit bericht:

Wij houden u graag op de hoogte

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Vul een voornaam in.
Vul een achternaam in.
Vul een (geldig) e-mailadres in.
Inschrijving Duurzaam Bouwen Awards geopend
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.