• abcnova nieuws

    Wij houden u graag op de hoogte

Inschrijving Gouden Kikker geopend

03 oktober 2019

Op 6 februari 2020 is het zover, dan worden de Nederlandse Duurzaam Bouwen Awards uitgereikt. De Gouden Kikker, een initiatief van abcnova, wordt door een onafhankelijke jury toegekend aan het meest duurzame vastgoedproject. Nieuw dit jaar is de prijs voor de meest duurzame opdrachtgever, die uit de inzendingen voor de Gouden Kikker wordt bepaald. Op het Duurzaam Gebouwd Congres wordt door alle aanwezigen ook de winnaar van de publieksprijs bepaald. Driedubbel kans om uw project in de schijnwerpers te zetten! 

Integrale duurzaamheid en participatie
Integrale duurzaamheid staat hoog op het verlanglijstje van de jury. Dit betekent dat projecten zich niet alleen onderscheiden met energiemaatregelen, maar er ook aandacht wordt gegeven aan de milieu-impact van toegepaste bouwmaterialen en gezondheidsaspecten. Bovendien is de betrokkenheid van bewoners, gebruikers of andere betrokkenen bij het project een belangrijk aandachtspunt bij de awards.

Voordragen
Bent of kent u een organisatie die een nominatie verdient? U kunt uw eigen project of organisatie inschrijven, maar ook een ander voordragen voor een award. Inschrijven is mogelijk tot en met 15 december 2019. Een onafhankelijke jury, bestaande uit experts op het gebied van duurzaamheid binnen zowel bedrijfsleven als overheid, beoordeelt alle inzendingen en maakt op 15 januari 2020 de genomineerden per categorie bekend.

Schrijf u hier direct in of draag een ander voor. Meer informatie over de criteria is te vinden op www.duurzaambouwenawards.nl 

Deel dit bericht:

Wij houden u graag op de hoogte

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Vul een voornaam in.
Vul een achternaam in.
Vul een (geldig) e-mailadres in.
Inschrijving Gouden Kikker geopend
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.