• abcnova nieuws

    Wij houden u graag op de hoogte

Integrale begeleiding Onderwijsboulevard Arnhem

23 maart 2022

Voor de ontwikkeling van de onderwijsboulevard in Arnhem zijn wij vanaf analyse tot realiteit betrokken geweest.

In onderstaand artikel, gepubliceerd in Schooldomein, vertellen onze abcnova collega’s Jeroen Oomens, Dennis Tonningen en Vincent Min over de totstandkoming van de onderwijsboulevard, wat begon met een integrale haalbaarheidsstudie naar de huisvesting van Speciaal Onderwijs in Arnhem. En gaan ze in op de uitdagingen, waaronder het verbinden van bestaande bouw met nieuwbouw, tijdens de realisatiefase. Wij kijken met trots terug op deze opgave, waarin we met een gebouw dat voor een groot deel in gebruik bleef voor onderwijs en zeker in een tijd van lockdowns en veranderende maatregelen, zeer flexibel moeten handelen.

Klik op onderstaande afbeelding om het artikel te lezen. 

Van haalbaarheidsonderzoek tot en met directievoering

abcnova begeleidde opdrachtgever De Onderwijsspecialisten en de gemeente Arnhem in de voorbereiding en het projectmanagement van de onderwijsboulevard in Arnhem. Het ensemble van drie gebouwen verbindt niet alleen de verschillende onderwijs- en leerbehoeften van de leerlingen, maar vormt ook een unieke verbinding met de omgeving.

Klik op onderstaande afbeelding om het artikel te lezen. 

 Een school die op alle vlakken speciaal is

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen? Jeroen, Dennis en Vincent sparren graag met u over de mogelijkheden. 

Deel dit bericht:

Wij houden u graag op de hoogte

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Vul een voornaam in.
Vul een achternaam in.
Vul een (geldig) e-mailadres in.
Integrale begeleiding Onderwijsboulevard Arnhem
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.