• abcnova nieuws

    Wij houden u graag op de hoogte

Iseldoks Doetinchem

09 mei 2018

Iseldoks: wonen aan het water, op een steenworp afstand van de binnenstad van Doetinchem. Een bijzonder gebiedsontwikkling-project, waar abcnova nauw bij betrokken is. De eerste fase is inmiddels gerealiseerd. De volgende fase bevindt zich nog wat dichter bij het water, op een voormalig bedrijventerrein aan de Oude IJssel. 

Variatie en dynamiek

Dwars door het woongebied stroomt straks een stadsgracht. Hierlangs komen relatief grote en brede panden (die in hoogte variëren), soms 'met hun voeten in het water'. Variatie en dynamiek in de uitstraling zijn tekenend voor dit project. Er is ruimte voor uiteenlopende gebouwen, van grondgebonden woningen tot een woontoren van acht verdiepingen.

6

Rol abcnova

Gemeente Doetinchem heeft opdracht verstrekt aan abcnova om een ontwikkel- en aanbestedingsstrategie op te stellen en om de gemeente te begeleiden bij het in de markt zetten van een deelontwikkeling van Iseldoks. abcnova zet hierbij haar kennis en ervaring in van zowel procesmanagement als juridische aspecten.

Duurzame gebiedsontwikkeling

De gemeente wil met deze ontwikkeling haar positie als 'centrum van de Achterhoek' versterken en legt de lat voor duurzame gebiedsontwikkeling hoog. Er wordt spelenderwijs omgegaan met hemelwaterafvoer en de waterkamers aan de gracht zorgen voor een optimale waterbeleving. Al met al een unieke toevoeging aan de stad Doetinchem, waar wij met trots aan bijdragen.

Bron foto's: http://iseldoks-intermeco.nl

Deel dit bericht:

Wij houden u graag op de hoogte

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Vul een voornaam in.
Vul een achternaam in.
Vul een (geldig) e-mailadres in.
Iseldoks Doetinchem
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.