• abcnova nieuws

    Wij houden u graag op de hoogte

Joanne Boonstra wint Student Award

08 juni 2018

Joanne Boonstra (Hanze University of Applied Sciences) heeft met haar scriptie de CoreNet Global Benelux Chapter Student Award 2018 gewonnen. Haar scriptie ging over het onderzoek naar het verduurzamen van gemeentelijk vastgoed, dat ze bij abcnova verrichtte. Een fantastische prestatie, met resultaten waar we veel aan hebben. Als enthousiast aanjager van jong vastgoedtalent, kijken wij terug op een zeer prettig begeleidingstraject. 

Jury en publiek

Nadat de scriptie van Joanne door de jury positief was beoordeeld, kreeg deze tijdens de PROVADA 2018 ook nog eens de meeste stemmen van het publiek. Joanne wint hiermee toegang tot de CoreNet Global European Summit 2018 in Madrid, inclusief hotelverblijf.

Doordacht verduurzamen

De scriptie van Joanne, met als titel ‘Doordacht verduurzamen’, heeft de drie grote uitdagingen van deze tijd in CRE samengepakt in één onderzoek: duurzame huisvesting, productiviteit van medewerkers en nieuwe werkplekconcepten. Opvallend én heel goed aan haar scriptie was dat ze het ook praktisch heeft gemaakt met berekeningen, maatregelen en een dashboard.

Upgreen

Dit dashboard resulteerde in een innovatieve tool die de naam Upgreen kreeg. De tool werd samen met kennispartner DGMR doorontwikkeld en wordt sindsdien concreet en doeltreffend ingezet bij gemeenten en organisaties die hun kantoren kostenneutraal willen verduurzamen.

Meer weten over Upgreen? Klik hier om naar de website gaan.

Wij wensen Joanne heel veel succes en plezier met haar volgende stappen!

 

Deel dit bericht:

Wij houden u graag op de hoogte

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Vul een voornaam in.
Vul een achternaam in.
Vul een (geldig) e-mailadres in.
Joanne Boonstra wint Student Award
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.