• abcnova nieuws

    Wij houden u graag op de hoogte

JONG ABCNOVA | NETWERKEVENT

15 mei 2018

2018 05 15 Uitnodiging front

NIEUWE CRISIS?

Nu de economische crisis in Nederland voorbij is, krijgt de bouw mogelijk te maken met een nieuwe crisis: die van 'overvloed'. Omdat in de crisisjaren weinig werd gebouwd, verdwenen veel bouwbedrijven en lieten bouwvakkers zich omscholen.

ZORGELIJKE ONTWIKKELING

Nu iedereen wél weer wil bouwen, is er een tekort aan materiaal en personeel. Daardoor zijn de werkelijke kosten van een project uiteindelijk vaak een stuk hoger (6 tot 10 procent) dan de prijs waarvoor is ingetekend. Gevolg: steeds meer projecten worden stilgelegd. Een zorgelijke ontwikkeling.

2008 - 2018

Het is 2018. Het losbarsten van de crisis in 2008 ligt alweer zo'n 10 jaar achter ons. Wat hebben we ervan geleerd en wat staat ons dit jaar en de jaren die volgen te wachten? Onze junior projectmanagers (Jong abcnova, kortweg JAN) organiseren op 20 juni 2018 een netwerkevent dat volledig in het teken staat van deze kwestie. 

AANMELDEN

Ben jij een young professional in vastgoed/bouw en wil je hier graag meer over weten, meediscussiëren én leuke vakgenoten leren kennen? Meld je aan middels een mailtje, klik hier.

Deel dit bericht:

Wij houden u graag op de hoogte

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Vul een voornaam in.
Vul een achternaam in.
Vul een (geldig) e-mailadres in.
JONG ABCNOVA | NETWERKEVENT
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.