• abcnova nieuws

    Wij houden u graag op de hoogte

Jong abcnova | netwerkevent 2019

02 mei 2019

 Uitnodiging JAN Netwerkevent 2019 web

Vanuit Jong abcnova (JAN) wordt er elk jaar een netwerkevent georganiseerd voor young professionals in de vastgoed- en bouwsector. Dit jaar gaat het evenement over de verticale stad en wordt het georganiseerd samen met de NVB Vereniging voor ontwikkelaars en bouwondernemers.

Op 4 juli 2019 kun jij meediscussiëren met een voor- en tegenstander over het onderwerp ‘de verticale stad’ in Pakhuis de Zwijger Amsterdam. Niet alleen voor het spannende debat, maar ook vanwege de vele andere young professionals die je kunt ontmoeten: hier moet je bij zijn!

Programma

Is al die hoogbouw in onze steden een utopie of een nachtmerrie? Architecten vinden het natuurlijk mooi die hoge torens, maar willen mensen wel zo hoog wonen? En is dit een oplossing voor het woningtekort in de steden of kosten deze verticale steden vooral heel veel geld voor weinig vierkante meters? Ron Bakker van PLP Architecture en Machiel van Dorst van de TU Delft nemen ons mee in de voor- en nadelen van de verticale stad. Het event wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Aanmelden

Meld je aan via de QR-code of via: https://abcnova.typeform.com/to/hu5Cbe

Graag tot ziens op 4 juli! 

Deel dit bericht:

Wij houden u graag op de hoogte

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Vul een voornaam in.
Vul een achternaam in.
Vul een (geldig) e-mailadres in.
Jong abcnova | netwerkevent 2019
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.