• abcnova nieuws

    Wij houden u graag op de hoogte

Koningin Máxima opent het Huis van Cultuur en Bestuur Midden-Groningen

15 september 2021

Copyright: © 2021 Pepijn van den Broeke

Vandaag heeft Koningin Máxima in Hoogezand het Huis van Cultuur en Bestuur Midden-Groningen geopend. Vanaf afgelopen juli was het gebouw al open voor publiek, maar vandaag is deze officieel op feestelijke wijze geopend. Samen met drie basisschoolleerlingen uit Midden-Groningen opende zij het gloednieuwe gebouw door samen met hen een puzzel te leggen. Een handeling die aansluit bij verbondenheid, het centrale thema van Het Huis van Cultuur en Bestuur. De Koningin kreeg na de opening een rondleiding door het gebouw.

Unieke plek
Na een gemeentelijke herindeling zijn de gemeenten Hoogezand-Sappemeer, Slochteren en Menterwolde samengegaan als één gemeente: Midden-Groningen. De gemeente koos ervoor om niet alleen te gaan voor huisvesting van de ambtelijke en bestuurlijke organisatie, maar voor meer dan dat: een Huis van Cultuur en Bestuur. Inwoners van de fusiegemeente kunnen hier terecht voor theater, muziek, kunst, lezen, taal, bestuur én gemeentelijke dienstverlening.

abcnova was sinds 2019 betrokken bij de nieuwbouw en was verantwoordelijk voor het algehele projectmanagement. Wij gaven daarnaast leiding aan de implementatie van Activiteit Gericht Werken (AGW) in de organisatie, ondersteuning van de facilitaire organisatie en de verhuiscoördinatie.

Deel dit bericht:

Wij houden u graag op de hoogte

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Vul een voornaam in.
Vul een achternaam in.
Vul een (geldig) e-mailadres in.
Koningin Máxima opent het Huis van Cultuur en Bestuur Midden-Groningen
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.