• abcnova nieuws

    Wij houden u graag op de hoogte

Maatregelen abcnova inzake COVID-19

17 maart 2020

Nu COVID-19 een groot deel van ons dagelijks leven bepaalt, vertellen wij u graag op welke wijze abcnova de voortgang houdt in de projecten waar we samen met onze opdrachtgevers aan werken. 

Voorop staat de gezondheid van eenieder. Om de verspreiding van het virus zoveel mogelijk te beperken nemen wij diverse maatregelen. Hierbij gaan wij uit van de maatregelen en adviezen van het RIVM, de overheid en natuurlijk van onze opdrachtgevers.

Onze collega’s zijn grotendeels vanuit huis aan het werk en hebben beschikking over diverse digitale tools om de samenwerking tussen de betrokken projectpartners op afstand vlekkeloos te laten verlopen. Zo zetten wij o.a. Microsoft Teams in om te vergaderen en optimaal samen te werken op afstand. Inmiddels zijn bij vele projecten opdrachtgevers, adviseurs, aannemers en overige partijen aangesloten op onze digitale systemen waardoor de voortgang van onze vergaderingen en daarmee de projecten zo min mogelijk hinder ondervinden van de gezondheidsmaatregelen.

Wij zijn ervan overtuigd dat we met deze maatregelen het risico van verdere verspreiding van het virus verminderen, maar ook de continuïteit van de projecten en onze dienstverlening kunnen waarborgen. Deze tijd vraagt om creativiteit en doorzettingsvermogen. Wij zetten hier graag samen de schouders onder!

U kunt altijd contact met ons opnemen indien u vragen hebt via , 088-0215315, of kijk op onze teampagina voor de contactgegevens van onze teamleden. 

Deel dit bericht:

Wij houden u graag op de hoogte

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Vul een voornaam in.
Vul een achternaam in.
Vul een (geldig) e-mailadres in.
Maatregelen abcnova inzake COVID-19
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.