• abcnova nieuws

    Wij houden u graag op de hoogte

abcnova Nieuwegein is nu abcnova Utrecht

30 juni 2017

Van donderdag 30 juni op vrijdag 1 juli is het team van abcnova Nieuwegein verhuisd naar Utrecht. Na een rit van maar liefst 7 minuten en 38 seconden was het team ter plaatse in het nieuwe kantoor. Vanaf nu gaat de vestiging verder onder de naam abcnova Utrecht.

De nieuwe contactgegevens:

abcnova Utrecht
2e Daalsedijk 6a
3551 EJ Utrecht

(088 - 021 53 30)

Het nieuwe kantoor is een bijzonder gebouw. Een monumentale voormalige loods van de NS, op zo’n 10 minuten lopen van Utrecht CS. Het kantoor maakt deel uit van UCo (Utrecht Community), een werk-community waar ondernemers en MKB samen bouwen aan een duurzame samenleving. In samenwerking met de NS en verschillende partners is de loods getransformeerd tot een inspirerende, duurzame werklocatie: flexibel, energieneutraal, CO2-neutraal, afval-loos en waterneutraal. Het is een gebouw waar daglicht de boventoon voert, hetgeen een bewezen positieve invloed heeft op de gezondheid en productiviteit van de kantoorgebruikers.

abcnova Utrecht is u ook vanaf deze nieuwe inspirerende werkplek graag van dienst!

Op de foto: het team net nadat iedereen gesetteld was in het nieuwe pand. Aansluitend volgde een teambuilding, er is o.a. gezeild.

Deel dit bericht:

Wij houden u graag op de hoogte

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Vul een voornaam in.
Vul een achternaam in.
Vul een (geldig) e-mailadres in.
abcnova Nieuwegein is nu abcnova Utrecht
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.