• abcnova nieuws

    Wij houden u graag op de hoogte

Het programma op onze stand (12-41) tijdens de PROVADA is bekend

06 oktober 2021

Het programma op onze stand (12-41) tijdens de PROVADA is bekend! Wij zijn razend enthousiast en kunnen niet wachten tot eind oktober.

Young professionals over ondernemerschap binnen projecten
Op dinsdag 26 oktober om 15:00 uur trapt JAN (Jong abcnova) af met een interessante sessie over ondernemerschap van young professionals binnen projecten. Spreker Julian Jagtenberg zal het gesprek leiden en collega’s Johan Slob en Ali Bajaat vertellen jullie meer over hoe zij als young professional ondernemen binnen projecten. We sluiten de sessie af met een gezellige borrel.

Bouwen met hout
Op woensdag 27 oktober om 12:00 uur wordt er plaats gemaakt voor een sessie ‘Bouwen met hout’. Aan de hand van één van onze nieuwste projecten, Patchwork op Zeeburgereiland in Amsterdam, delen we de ins en outs over bouwen met hout. Een hot topic, omdat deze manier van bouwen groeiende is, steeds meer gemeenten deze vorm van bouwen aanschrijven én omdat het duurzamer is dan de traditionele manier van bouwen. Wij, als projectmanagers, gaan samen met jullie, de architecten, installateur en opdrachtgever in gesprek over dit onderwerp en delen onze 'lessons learned'. 

De circulaire businesscase
Later op de woensdagmiddag, om 15:00 uur, gaan we graag het gesprek aan over circulaire gebouwen. Want, bestaat dit eigenlijk wel? Circulair bouwen is in de vastgoedsector niet meer weg te denken. Dit begrip is de laatste jaren als een fundering aangebracht en het is nu aan de markt om dit begrip in de praktijk op te bouwen. Wij merken dat dit veel vraagt van alle partijen in de vastgoedwereld. Er zijn namelijk nog een heleboel vragen te beantwoorden. Tijdens deze sesssie willen we geen lezing houden, maar juist samen met jullie het gesprek aangaan over de circulaire businesscase met als streven om elkaar te prikkelen en verder te helpen!

Nederland verdient beter zorgvastgoed
Op donderdag 28 oktober van 11:00-12:00 uur organiseren onze Business Units Zorg en Gebiedsontwikkeling een interessante paneldiscussie (in een aparte zaal, exclusief voor genodigden) met als onderwerp: Nederland verdient beter zorgvastgoed. De woningcrisis is hét actuele thema als het gaat om ruimtelijke ordeningsvraagstukken in Nederland. Er wordt van alles ingezet om het schreeuwende tekort aan woningen terug te dringen, strategieën die één ding met elkaar gemeen hebben; ze gaan uit van de samenwerking tussen partijen. Samenwerking tussen overheden, tussen overheden en marktpartijen en tussen overheden en traditionele partners als de woningbouwcorporaties. Voorgenoemde actoren zien daarbij echter een nieuwe partner over het hoofd; de zorgorganisaties met een omvangrijke vastgoedportefeuille van circa 26 miljoen m²bvo. Wij zie kansen!

Relatie tussen strategische partners bij versnelling woningbouw
De laatste sessie die wij organiseren op de PROVADA op donderdagmiddag om 13:30 zal gaan over de knelpunten en kansen bij het versnellen van de woningbouw en waarom, volgens ons, samenwerking tussen alle strategische partners in deze alliantie centraal staat. Wij gaan het gesprek aan over samenwerking en synergie. Dat gesprek wordt begeleid door een ervaren coach en “relatietherapeut” die partijen met een knipoog prikkelt om het achterste van de tong te laten zien.  

Nieuwsgierig naar één of meerdere van onze sessies? Breng dan zeker een bezoek aan onze stand tijdens genoemde tijdstippen. Daarnaast bent u natuurlijk alle dagen van harte welkom voor een gesprek onder het genot van een kop koffie en wat lekkers.

Zien wij u 26, 27 en 28 oktober in de RAI in Amsterdam? Tot dan!

programma provada linkedin

Deel dit bericht:

Wij houden u graag op de hoogte

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Vul een voornaam in.
Vul een achternaam in.
Vul een (geldig) e-mailadres in.
Het programma op onze stand (12-41) tijdens de PROVADA is bekend
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.