• abcnova nieuws

    Wij houden u graag op de hoogte

Ontwerpers lichten definitief ontwerp nieuw stadion Feyenoord toe

17 november 2020

Feyenoord Rotterdam en Stadion Feijenoord hebben de volgende stap gezet naar de realisatie van het nieuwe Stadion. Het ontwerpbesluit voor het nieuwe stadion van Feyenoord ligt momenteel ter inzage. In onderstaande video wordt het definitief ontwerp toegelicht door Jeroen Tamsma (ontwerpmanager Nieuw Stadion, namens abcnova) en David Gianotten (Managing Partner bij OMA). In deze video wordt niet alleen het ontwerp toegelicht, maar ook zijn er nieuwe beelden te zien. Lees hier het volledige bericht op de website van Feyenoord City. 

Feyenoord City 

Het nieuwe Stadion is onderdeel van de omvangrijke binnenstedelijke gebiedsontwikkeling dat verder bestaat uit de herontwikkeling van De Kuip en de ontwikkeling van het tussenliggende gebied, de Strip, voor wonen, werken en recreëren.

abcnova is bij de realisatie van het nieuwe Stadion betrokken voor het ontwerp-, risico- en contractmanagement. 

Afbeelding: Architectenbureau OMA

Deel dit bericht:

Wij houden u graag op de hoogte

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Vul een voornaam in.
Vul een achternaam in.
Vul een (geldig) e-mailadres in.
Ontwerpers lichten definitief ontwerp nieuw stadion Feyenoord toe
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.