• abcnova nieuws

    Wij houden u graag op de hoogte

Ontwikkeling Podium 26 van start

30 november 2018

Vorige week werd bekend gemaakt dat gestart kan worden met de ontwikkeling van het project Podium 26 in Arnhem. Deze MicroCity aan station Arnhem Centraal brengt wonen, werken en ontspanning samen op één locatie. Het bijzondere ontwerp, dat is geïnspireerd op de 3D-designkledingstukken van modeontwerpster Iris van Herpen, vormt straks een kloppend hart op het stationsbalkon.

Podium 26 2

abcnova ondersteunde de opdrachtgever tijdens de tenderfase op meerdere gebieden. Zo was abcnova verantwoordelijk voor het ontwikkel- en tendermanagement gedurende de tenderfase ten behoeve van het winnen van de prijsvraag, die was uitgeschreven door de NS voor perceel K3/K7. Tijdens deze fase is mede gezorgd voor een schetsontwerp afgestemd op het propositieconcept. Daarnaast is nauw contacten onderhouden met projectbetrokkenen en stakeholders, zoals de uitvragende partij NS Vastgoed/Stations. Daarnaast hield abcnova zich bezig met het financiële, juridische en technische advies, vanwege de grote uitdagingen van deze binnenstedelijke ontwikkeling naast het spoor. De vastgoedjuristen van abcnova waren verantwoordelijk voor de totstandkoming van de opstalovereenkomst tussen de opdrachtgever en grondeigenaar.  

Voor het vervolgtraject van het project zal abcnova verantwoordelijk zijn voor het proces- en project- en bouwmanagement.

Deel dit bericht:

Wij houden u graag op de hoogte

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Vul een voornaam in.
Vul een achternaam in.
Vul een (geldig) e-mailadres in.
Ontwikkeling Podium 26 van start
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.